четвер, 16 січня 2020 р.

Механізми узгодження інтересів у виробленні публічної політики в Україні



Системні реформи на відміну від соціальних експериментів у публічному управлінні насамперед відрізняються панорамним баченням суспільних проблем, а саме: програми втручань результатами змін та їх соціальним впливом на державні та суспільні інституції. 
В умовах інституційної нестабільності крім політичної волі і бажань - державні діячі, політики нагально потребують фундаментального розуміння природи і механізмів суспільних змін та їх інституційної складової.
Для цього фахівці кафедри публічної політики та політичної аналітики НАДУ при Президентові України запровадили видання серії практичних навчальних посібників з публічного управління спрямованих на підвищення якості управлінських рішень в органах центральної влади та місцевого самоврядування.
Останнє дослідження вийшло на початку 2020 року і має назву: «Механізми узгодження інтересів у виробленні публічної політики в Україні». Автори мають надію, що цей посібник буде корисний як науковцям, експертам, так і практичним діячам, які мають сумління і відповідальність перед Україною та її народом.
Успіху Вам.
 Професор, д.політ.н.  С.О. Телешун


Немає коментарів: